Fii bine, fii informat!

Institutul Român de Psihoterapie Integrativă oferă informare și suport psihoemoțional online, gratuit, persoanelor aflate în autoizolare, carantină sau direct afectate de situația de criză generată de COVID-19. Intra pe site si alege un psihoterapeut din tabel in ziua si la ora care ti se potrivesc.
Intr-o situatie de criza sau de urgenta pot aparea situatii posibil traumatizante atat pentru salvatori si victime, cat si pentru observatori, oameni prezenti sau oameni care doar aud despre acea situatie.

Poti apela la un specialist psihoterapeut in situatii de urgenta in contextul raspandirii virusului Covid – 19.

  • Te confrunți cu stări emoționale dificile (îngrijorare, tristețe, neputință) generate de răspândirea virusului Covid-19 și problemele nu par a se diminua în ciuda eforturilor tale și ale celor din jur?
  • Iti este dificil să gestionezi și să comunici emoții, sentimente și nevoi?
  • Cauți pe cineva specializat să te asculte, să te înțeleagă și să te ajute să depășești această neliniște generată de situația actuală sau de noile reglementari ale Situatiei de Urgenta Nationala?
NU EȘTI SINGUR!

O echipa de psihoterapeuți este alături de tine GRATIS online aici: https://irpi.ro/irpi-psihoterapie-integrativa-pentru-situa…/

BENEFICII:

  • Te vor ajuta să obții informațiile necesare despre coronavirus;
  • O mai bună cunoaștere a propriei persoane, a punctelor forte, care va duce la o perspectivă autentică asupra vieții tale, a ta și a celor din jur;
  • O mai bună înțelegere a modului în care valorile tale pot întări sau, din contră, împiedica anumite comportamente;
  • Stabilirea unor mecanisme adaptative și eficiente de a face față situațiilor dificile;
  • Vindecarea suferințelor emotionale create de coronavirus și conturarea unei perspective pentru o viață mai bună și mai satisfăcătoare.
Valabil în țară și străinătate, celor de acasă și cadrelor medicale.

primul pas

Programează-te online

Hai să ne cunoaștem mai bine. Solicită o programare prin acest formular și eu voi reveni cu un mesaj către tine.